logo
plan On som
puceInicipucePresentaciópuceLa nostra cuinapuceNovetatspuceContacte
visuel
Alàs
Novetats

La nostra cuina:
cuinem amb el cor per despertar sentiments...

Romànic pirinencpuce

Complaguis amb l'entorn


Situat a la ribera del Segre, voltat de ribes, barrancs, cims, pastures, boscos, història,monuments dels romànic, etc. Elements que conformen el tarannà de la seva cuina i gastronomia.
visuel

puceTradició i gastronomia

visuelLi oferim una perfecta conjunció, entre cuina, gastronomia i entorn, amb un servei atent amable i proper.
>> Saber-ne més

Ruta
Romànica

Estem ubicats a la població d'Alàs on hi han interessants mostres del romànic pirinenc, entre les que cal destacar l'Esglèsia de Santa Maria de les Peces.
>>Saber-ne més
puceRestaurant Alàs - Présentació
""Cuina i servei basats en la tradició...."

visuelpuceConcebim La nostra cuina no sols com un lloc on procesar i preparar aliments , es alhora un espai on es treballen les sensacions i emocions que sorgiran a la sala menjador creant les experiencies que satisfan als nostres clients i converteixen el nostre restaurant en l'únic lloc on repetir aquest plaer i en una referència a la comarca. per a veins i viatgers.

Una cuina de matèries primeres de qualitat

puce`L'obectiu de donar un bon servei, i evocar en els nostres clients les sensacions de la cuina ben elaborada i tradicional, pasa necessariament per una tria curosa de les matèries primeres amb que elaborem els nostres plats.

El Restaurant avui...

cartepuceEl Restaurant es el primer que es troba en entrar a poble d'Alàs.Després de 40 anys d'experiència i bones maneres a la cuina, i en el servei avui es regentat per la segona generació de cuiners.

 

Producte fresc
visuel

Certament , un plat que ens resulti saborós i tal vegada ens desperti records o sensacions d'altres temps no s'improvisa, i té inevitablement el seu origen en el producte que fem servir, i una correcte manipulació i tractament culinari del mateix.